Goochelworkshop

Goocheltruc leren

Altijd al een goocheltruc willen leren?

In de goochel-workshop laat Lodewijk u zien hoe een truc ontwikkeld wordt.
Zowel optische als psychologische geheimen worden besproken. Een workshop goochelen laat de deelnemers, als team, creatief denken.
Secret Session Goochel Workshop

Op zoek naar de leukste invulling voor uw volgende bedrijfsuitje of personeelsfeest. De goochelworkshop van goochelaar Lodewijk is niet alleen een interactieve show, je leert ook nog eens een aantal trucs en geheimen.

Vaak wordt gedacht dat het geheim van de truc het belangrijkste is van de goochelaar. Niets is minder waar. In deze workshop ziet u dat er heel wat meer bij komt kijken om een goocheltruc te bedenken en uit te voeren. Goochelen is 1 van de weinige podiumkunsten waarbij het publiek altijd een rol speeld.

  • Zonder publiek geen verbazing.
  • Zonder publiek geen interactie.
  • Zonder publiek geen show!

Goochelaar verkoopt "illusie"

In deze workshop ziet u beide kanten van de show. De rol van de goochelaar en die van de toeschouwer. Of misschien relevanter voor uw situatie. De rol van de verkoper van de illusie ten opzichte van de klant. Een goochelaar is eigenlijk een verkopen van het moeilijkste product dat er bestaat: "illusie".

goochelworkshop

Wilt u met uw verkoopteam, uw collega's, klanten, vrienden of familie inzicht in geheimen van de goochelaar? Boek dan vandaag deze goochelworkshop en maak uw volgende event extra speciaal.

Bel direct:

+31 6 55770049

  • 100% succes garantie
  • Prijswinnaar WK goochelen
  • Gewoon de goochelaar voor uw feest!

Direct boeken »