Goochelaar Nijmegen

Goochelaar Lodewijk is de goochelaar die Nijmegen en omgeving al jaren van magie voorziet en is te boeken tijdens borrel, feest, receptie of elke gelegenheid die het beste entertainment verdient.

Goochelaar inhuren? »

Congres goochelaar

Heeft u een congres is concert gebouw de vereniging en wilt u dit op een leuke professionele manier voorzien van stijlvol entertainment. Goochelaar Lodewijk de Widt is al jaren de top op goochelgebied. Hij goochelt al 25 jaar en is al meerdere malen nationaal en internationaal in de prijzen gevallen bij goochel kampioenschappen. Zo won hij in Stockholm tijden het wereldkampioenschap goochelen het zilver. Een unieke prestatie die in de afgelopen 30 jaar niet door een Nederlander is bereikt.

Tijdens uw congres in het Triavium kan Lodewijk goochelen tijdens de borrel of lunch. Natuurlijk geeft hij tijdens zijn trucs het thema van de bijeenkomst extra aandacht. Zo wordt uw boodschap op een professionele en aangename manier verkondigd.

Beurs goochelaar »

Workshop goochelen

Goochelaar Nijmegen

Zoekt u een workshop voor uw management in het Wijnfort in Lent. Dan is de goochel workshop van Lodewijk iets voor u. Niet allen leert u hoe een professionele goochelaar een truc doet, Lodewijk verteld u hoe om te gaan met geheimen en hoe u uw klanten overtuigd.

Workshop goochelen »

Top act in Nijmegen

Als u bent uitgewandeld na een dag of 4 is er natuurlijk niet leuke om te genieten van de goocheltrucs van Lodewijk. Altijd interactief en uniek onmogelijk. Zo heeft u nog nooit een goochelaar gezien. Van heel dicht bij gebeuren de meest wonderlijke dingen. Lodewijk kan zelfs tijdens het lopen van de vierdaagse worden ingehuurd. Hij wandelt dan gewoon een stuk mee!

Bent u dus op zoek naar een goochelaar in Nijmegen en omgeving dan is Lodewijk de Widt de goochelaar die u zoekt.

Boek vandaag deze top act!

Boek vandaag! »