Goochelaar Amsterdam

Bent u op zoek naar een goochelaar in Amsterdam?
Heeft u een feestelijke bijeenkomst op een rondvaartboot in Amsterdam, dan zorgt goochelaar Lodewijk voor stijlvol magisch entertainment? Hij goochelt tussen de mensen zodat u alles goed kunt zien, maar niet kunt volgen. Hij schakelt eenvoudig van Nederlands naar Engels en indien nodig zelfs simultaan. Zijn act zijn zeer visueel dus is er eigenlijk nooit een taalprobleem. In het Amsterdam Hilton trad hij op voor mensen uit oa Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Japan.
Goochelaar & netwerken

In het Okura Hotel was hij de hit op het personeelsfeest en viel er zelfs iemand van zijn stoel van verbazing. Begin 2010 was hij te zien in het Marriot Hotel tijdens een charity gala diner. Een relatie event werd afgesloten met een netwerk borrel en diner in het Amstel Hotel. Goochelaar Lodewijk zorgde voor de juiste sfeer om nieuwe relaties met elkaar kennis te laten maken. De ideale ijsbreker die uw gelegenheid onvergetelijk maakt.
Beurs goochelaar

Beursgoochelaar Amsterdam Rai

Staat u met uw bedrijf op de Amsterdam Rai en zoekt u een leuke act om uw boodschap te verkondigen. Een goocheltruc met uw product of bedrijfslogo blijft hangen! Uw klant beleeft iets onwaarschijnlijkst in uw beurs stand en zal hier nog lang over praten.
Uw stand wordt het gesprek van de beursvloer. Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen een tweede of derde keer terugkomen om meer te zien. En dus uw boodschap nogmaals te horen!

Professionele goochelaar Lodewijk is meervoudig Nederlands kampioen goochelen en won zelfs zilver op het Wereldkampioenschap Goochelen in Stockholm. Hij is de top als het gaat om goochelen met een boodschap.
Rondlopende goochelaar

Of u nu een tafelgoochelaar wenst op een rondvaartboot of tijdens een diner of lunch in het Amstel Hotel. Lodewijk de Widt is de goochelaar die regelmatig te zien is in Amsterdam en omgeving. Van een spetterende  huwelijks receptie in het West-Indisch Huis tot een briljant beurs optreden in de Amsterdam Rai.

Ook tijdens een relatie event in de Amsterdam Arena laat Lodewijk een onvergetelijke herinnering achter. Boek vandaag nog de goochelaar die Amsterdam betovert!